mandag den 4. august 2008

Syd mod Key West





Søndag gik det så syd på...den lange vej fra ø til ø hele vejen til Key West. Det var en rigtig smuk tur med palmer, masser af sol og SUPER udsigt ud over det smukke blå blå hav. Vi stoppede flere gange for at se lidt nærmere på de skønne omgivelser, mærke vandet og være lidt turister(besøge markespladser :) ) Vi nåede Key West og så et sted, hvor man kunne prøve jetski(vandscooter), og så var der ellers smil på Rasmus's læber(også Annes), så vi besluttede os for at finde et hotel hurtigst mulig og så komme ud på jetski :). På vejen hen til hotellet fandt vi også lige en Metodistkirke....meget sjovt!
Vi skal lige love for, at vi var kommet til turist stedet, for her vidste de godt, hvad de ville have for tingene.......dobbelt så meget for samme størrelse hotelværelse som længere nord på(godt det kun var en overnatning).
Så var det jetski tur.....nogle papirer skulle læses og underskrives, og så var det ellers afsted ud på vandet.......Og det var sjovt ....RIGTIG sjovt......!!! Det var lige noget Hr. og fru Munk Pedersen ku lide :), så det er ikke sidste gang, vi prøver det.

Ingen kommentarer: